Miben segíthetünk?

+36 (70) 678 17 57


Kazán márkák

Márka független szerviz

Bármilyen márkájú, típusú és korú gázkazánok javítását, karbantartását, szerelését és cseréjét vállaljuk Budapest és környékén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Szakembereink minden létező alkatrésszel felvértezve érkeznek ki önhöz. Várhatóan 30 - 60 percet vesz igénybe egy gázkazán javítása vagy karbantartása. Sokat segít nekünk ha elmondja, hogy milyen hibajelenséget tapasztal vagy esetleg milyen hibakódot ír ki.

Amennyiben gázkazánja gazdaságosan nem javítható, úgy feltudunk kínálni önnek raktárkészletről kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező gázkazánokat. Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és mi örömmel segítünk.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk Ariston gázkazán javítás kapcsán, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 678 17 57 telefonszámunkon munkanapokon 8:00 - 20:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés
Kazán márkák

Márkafüggetlen szakszerviz

A legjobbakkal szövetségben

Vállaljuk kazán javítást Budapest és környékén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Munkatársunk mindenféle alkatrésszel felszerelve érkezik ki önhöz és kezdi meg a helyszínen kazánja javítását.

Kazán javítás

+36 (70) 678 17 57

zachareszku78@gmail.com

Ajánlatkérés