Miben segíthetünk?

+36 (70) 678 17 57


Rólunk

Válassza a szakértelmet, válasszon minket.

Cégünk vállalja minden márkájú és típusú gázkazán javítását Budapest és környékén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Válassza a szakértelmet, válasszon minket.

Munkatársaink mindenféle alkatrésszel felvértezve érkezik ki önhöz és a helyszínen végzi el kazánja javítását. Ha valamilyen okból kazánja nem javítható gazdaságosan, akkor raktárkészletről tudunk önnek kínálni kiváló minőségű kazánokat.

Ha azonnali segítségre lenne szüksége, kérem hívja az ügyfélszolgálatunkat és jelezze ezt felé. Ebben az esetben akkár 1 órán belül kiérkezhet önhöz szakemberünk. Hívjon minket és mi örömmel segítünk majd önnek.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk kazán javítás kapcsán, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 678 17 57 telefonszámunkon munkanapokon 8:00 - 20:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Rólunk

Márkafüggetlen szakszerviz

A legjobbakkal szövetségben

Vállaljuk kazán javítást Budapest és környékén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Munkatársunk mindenféle alkatrésszel felszerelve érkezik ki önhöz és kezdi meg a helyszínen kazánja javítását.

Kazán javítás

+36 (70) 678 17 57

zachareszku78@gmail.com

Ajánlatkérés